29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kuruluşunun 94. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı. İlçemizde Cumhuriyet Bayramı'nın 94.yıl dönümü Kutlama Programı vesilesi ile Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni'nin ardından, kutlamalar Belediye Binamız önünde gerçekleştirildi.Programa İlçe Kaymakamı Sayın Selçuk KÖKSAL, Derepazarı Belediye Başkanı Sayın Yakup SAMANGÜL,İlçe Jandarma Komutanı Sayın Caner ÇAPKAN, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve hemşehrilerimiz katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlayan törende ; Kaymakam Sayın Selçuk KÖKSAL, Belediye Başkanı Sayın Yakup SAMANGÜL, Halkın ve protokolün bayramlarını kutladı. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı ise Derepazarı Kaymakamı Sayın Selçuk KÖKSAL yaptı.Daha sonra öğrenciler tarafınca, "Cumhuriyet" konulu hazırlanan şiir, kompozisyon ve koro çalışmaları seslendirildi ve çeşitli gösteriler yapıldı.Program sonunda, farklı branşlarda başarı gösteren öğrencilere ödüllerin takdim edilmesiyle program sonlandırıldı.