BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE FARKINDALIK PROJEMİZ

Derepazarı Kaymakamlığı ve Belediyemizin sosyal projeleri kapsamında ortaklaşa yürütülen çalışma neticesinde; gençlerin ve toplumun bağımlılığa karşı bilgilendirilmesi ve bu konuda farkındalık oluşturulması amacıyla etkili görsel yöntemler kullanılarak ilçemizde bulunan durak ve raket panolarına sosyal mesaj içeren afiş çalışmaları uygulanmıştır.
BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE FARKINDALIK PROJEMİZ
Derepazarı Kaymakamlığı ve Belediyemizin sosyal projeleri kapsamında ortaklaşa yürütülen çalışma neticesinde; gençlerin ve toplumun bağımlılığa karşı bilgilendirilmesi ve bu konuda farkındalık oluşturulması amacıyla  etkili görsel yöntemler kullanılarak ilçemizde bulunan durak ve raket panolarına sosyal mesaj içeren afiş çalışmaları uygulanmıştır.

Bağımlılık (uyuşturucu, alkol, kumar vb.) konusunda farkındalık yaratmayı ve toplumun bilinçlendirilmesini hedefleyen proje hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Yakup SAMANGÜL, “Büyük hayalleri gerçekleştirebilmek için iyi yetişmiş, çalışkan ve hepsinden önemlisi sağlıklı nesillere ihtiyaç bulunuyor.Madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıkların nedenleri arasında ilgisizlik, eğitimsizlik, işsizlik, özenti, arkadaş grubu baskıları ve merak olduğunu, ama bunlar arasında en yaygın olanlar ise merak ve arkadaş çevresidir.”Büyük değişimler, küçük dokunuşlarla başlar” anlayışıyla çıktığımız bu yolda, bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir gelecek için çalışmalarımıza ve bu yönde sosyal projelerimize devam edeceğiz.”dedi.