BAŞARILI ÖĞRENCİLER İÇİN “YIL SONU ÖDÜL TÖRENİ” DÜZENLENDİ

İLÇEMİZDE 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SÜRECİNDE, BAŞARILI ÖĞRENCİLER İÇİN “YIL SONU ÖDÜL TÖRENİ” DÜZENLENDİ
BAŞARILI ÖĞRENCİLER İÇİN “YIL SONU ÖDÜL TÖRENİ” DÜZENLENDİ

Derepazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafınca, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı boyunca akademik alanda başarı gösteren öğrenciler için “Yıl sonu Ödül Töreni” düzenlendi. Programa; Derepazarı Kaymakamı Sayın Selçuk KÖKSAL, Derepazarı Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Sedat SİVRİ, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, hayırsever iş adamları ve veliler katıldı.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı boyunca akademik alanda başarı gösteren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeleri verildi.Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Sedat SİVRİ yaptığı açıklamada; “Okul içinde ve okul dışında örnek davranışlarıyla değerlerimizi koruyan, sosyal, sportif ve sanatsal alanda ilimiz, bölgemiz ve ülke genelinde yapılmış olan yarışmalarda derece elde etmiş olan öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum”dedi.