BAŞKANIMIZ SAYIN SAMANGÜL'DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

BAŞKANIMIZ SAYIN SAMANGÜL'DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
Belediye Başkanımız Sayın Yakup SAMANGÜL, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Başkan SAMANGÜL yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin (S.A.V) dünyayı şereflendirdiği bu mübarek gecede onun rahmet, merhamet ve adalete dayalı kuşatıcılığının yalnızca ümmetini değil bütün insanlığı kapsadığını bir kez daha hatırlıyoruz.Bugün, hepimizin üzerinde durması gereken, O’nun güzel ahlakı ve bizlere öğrettikleri olmalıdır. İslam âlemi olarak bu gece de, O’nun yüzü suyu hürmetine dualar ederek, O’nun sevgisi etrafında kalplerimizi birleştirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, başta Derepazarı'lı hemşerilerim olmak üzere, bütün İslam âleminin mübarek Mevlid kandillerini tebrik ederim.”