BAŞKANIMIZ SAYIN SAMANGÜL'DEN SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Yakup SAMANGÜL, 22 Aralık 1914 yılında başlayan ve 90 bin askerin şehit olduğu Sarıkamış Harekâtı’nın 103. yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.
BAŞKANIMIZ SAYIN SAMANGÜL'DEN SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA MESAJI
Belediye Başkanımız Sayın SAMANGÜL yayınladığı mesajında;  “Birinci Dünya Savaşı'nın en zor safhalarından biri olan Sarıkamış'ta 90 bin askerimiz inançları ve vatanları uğruna zor hava şartları nedeniyle donarak şehadete ermiştir. Sarıkamış'ta şehit düşen askerlerimizin bu eşsiz yiğitlik destanı, büyük bir fedakarlık ve kahramanlık örneği olmanın yanında, gelecek kuşaklar için de birlik ve kardeşlik örneğidir.Bizler de bu mücadelenin kutsallığı ve kahraman askerlerimizin cesareti ile bu fedakarlığın bilincinde olarak onların izinde, birlik ve beraberlik içerisinde vatan için her koşulda çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Sarıkamış'ta ve yurdun her köşesinde kahramanlık örneği göstererek adını tarihe yazdıran tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, şükran ve minnetle anıyorum"dedi.