BAŞKANIMIZ SAYIN YAKUP SAMANGÜL’ÜN BUGÜNKÜ ZİYARETLERİ

BAŞKANIMIZ SAYIN YAKUP SAMANGÜL’ÜN BUGÜNKÜ ZİYARETLERİ
Derepazarı Halkeğitim İstihdam Merkezinde açılan Feretiko Kursu’nu bugün, İlçe Kaymakamı Sayın Selçuk KÖKSAL, Belediye Başkanımız Sayın Yakup SAMANGÜL ve İlçe Halkeğitim Merkezi Müdürü Sayın İsmail TÜFEKÇİ ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.Başkanımız Sayın SAMANGÜL, “ilçemizde hanım kardeşlerimizin son yıllarda iş hayatında ve sosyal hayatta yer almalarını memnuniyetle karşıladığını ve bu konuda ilçemiz sahil dolgu alanında ‘Kadın, Eğitim ve Sanat Merkezi’ inşa etmekte olduğumuzu ve satış üniteleriyle bayanların emeklerinin değerlendirilmesinin sağlandığını” ifade etti.Akabinde Derepazarı Merkez İlkokulu Müdürlüğü tarafınca düzenlenen “Fotoğraflarla  10 Kasım Sokağı” adlı sergi ziyaret edildi.Sergi açılışının yapılmasının ardından, hazırlanan fotoğraflar ve maketler  protokol tarafınca incelendi.Emeği geçen öğretmenlerin tebrik edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle programa son verildi.