BAŞKANIMIZDAN ELGELLİLER HAFTASI MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Selim METİN, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
BAŞKANIMIZDAN ELGELLİLER HAFTASI MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Metin mesajında;

Toplum hayatımızın içerisinde engelli kardeşlerimizin en temel ve evrensel hakları olan kimseye muhtaç olmadan yaşama eşit ve etkin bir şekilde katılmaları yönünde, Derepazarı Belediyesi olarak üzerimize düşeni yerine getirmeyi kendimiz için temel bir çalışma yöntemi olarak değerlendiriyoruz. Engelli kardeşlerimize sadece ihtiyaç duydukları anda değil, yaşadıkları her an onlarla birlik ve beraberlik içerisinde olabilmenin de ötesinde onlarla hemhal olmaya özel bir gayret gösteriyoruz. Bu düşüncelerle Engelliler Haftası'nın toplumsal farkındalığı ve hassasiyeti arttırmasını temenni ediyor, tüm engelli kardeşlerime ve ailelerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyor, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum.”dedi.