BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN 19 MAYIS MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Selim METİN, 19 Mayıs ATATÜRK’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN 19 MAYIS MESAJI

19 Mayıs 1919 tarihinin, ulusal kurtuluş mücadelesine giden yolda atılan büyük ve güçlü ilk adım olduğunu belirten Sayın METİN mesajında; “Ülkenin en sıkıntılı günlerinde, dünya siyasi tarihine bakıldığında demokrasi ve özgürlük adına başlayan umut dolu mücadelelerin dinamiği olan gençler, dün olduğu gibi bugünde ülkemizde bağımsızlık ve demokrasi bayrağını yükseklere taşımaktadır. Cumhuriyet nice 100 yıllar daha yaşayacak, bu bayrak asırlar boyu şerefle dalgalanmaya devam edecektir. Ülkemiz için potansiyel iç ve dış tehlikelere karşı her zaman uyanık olmak gençlerimizin asli görevidir. Vatanın bağımsızlığı tehlikesi söz konusu olduğunda, tıpkı kurtuluş savaşımızda olduğu gibi, her türlü farklılıklarımızı tıpkı renklerin uyumu gibi birleştirip yine tek yürek olabilmeliyiz. Bunun bozulmasına da başta gençlerimiz olmak üzere bu millet fırsat vermeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 100. yılında başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, ülkemizin ve milletimizin 19 Mayıs ATATÜRK’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum”dedi.