BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Selim METİN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN 23 NİSAN  KUTLAMA MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın METİN, mesajında “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99.yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.”dedi.