BELEDİYE BAŞKANIMIZ‘DAN ÜMRANİYE BELEDİYESİNE ZİYARET

Belediye Başkanımız Sayın Selim METİN, Ümraniye Belediye Başkanı Sayın İsmet YILDIRIMI’ı makamında ziyaret etti.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ‘DAN ÜMRANİYE BELEDİYESİNE ZİYARET
   Belediye Başkanımız Sayın Selim METİN 23.05.2019 perşembe günü Ümraniye Belediye Başkanı Sayın İsmet YILDIRIMI’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Sayın METİN, Ümraniye Belediye Başkanı Sayın YILDIRIM ile beraberinde bulunan Ümraniye Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Sayın Recep TÜYLÜOĞLU,  Ümraniye Belediyesi eski Meclis Üyesi ve aynı zamanda değerli hemşehrimiz olan Sayın Avni KARAL ile önemli konularda istişarelerde ve yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Sayın İsmet YILDIRIM bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye Başkanımız Sayın Selim METİN, Ümraniye Belediye Başkanı Sayın YILDIRIM’a bu değerli ve verimli görüşme için kendilerine teşekkürlerini ifade etti.