CUMA NAMAZI SONRASI “AŞURE İKRAMI”

CUMA NAMAZI SONRASI  “AŞURE İKRAMI”
Derepazarı Kaymakamlığı, Derepazarı Belediyesi ve Derepazarı İlçe Müftülüğü'nün ortaklaşa organize ettiği 'Aşure İkramı' programı, bugün Derepazarı Merkez Camii'nde kılınan Cuma Namazının akabinde gerçekleştirildi.Derepazarı Kaymakamı Sayın Selçuk KÖKSAL, Derepazarı Belediye Başkanı Sayın Yakup SAMANGÜL ve Derepazarı İlçe Müftü Vekili Sayın İsmail ÇEPNİ, namaz sonra camiden ayrılmakta olan cemaate Aşure İkramında bulundular.Daha sonra Merkez Camii 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerini ziyaret eden protokolümüz; minik öğrencilerimizle birlikte sohbet etmelerinin ardından öğrencilerimize çeşitli hediyeler sunmasıyla program sona ermiştir.