DEREPAZARI BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ İNTERNET(WİFİ) KULLANIM HİZMETİ

Derepazarı Belediyesi tarafından, ilçenin sahil alanında bulunan Park-ı Derya sınırları içerisinde ücretsiz internet erişimi (wifi) kullanım hizmeti sağlanmıştır.
DEREPAZARI BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ İNTERNET(WİFİ) KULLANIM HİZMETİ

BİRÇOK İL, İLÇE VE BELDE BELEDİYEDE YOK

Derepazarı Belediyesinin kurmuş olduğu bu sistemin birçok il, ilçe ve belde belediyelerinde olmadığı gibi örnek olacağı görünüyor.

ÖZEL GÜVENLİK DUVARI İLE KAYIT ALTINA ALINIYOR

Ücretsiz Wi-Fi hizmeti, belediyede kurulan özel güvenlik duvarları ile kullanıcıların internet üzerindeki tüm faaliyetleri Özel Şifreleme yöntemi ile kayıt altına alınıyor. Bu kayıtlarla birlikte Sanal ortamda belediyenin interneti üzerinden suç veya başka bir eylem gerçekleştirenler soruşturma kapsamında tespit edilebilecek.

KULLANICILARA LİMİT TANIMLANMADI

Ücretsiz WiFi internet hizmetimiz Max.100 Mbps hız ve sınırsız erişim hakkı sağlamaktadır.

BAŞKAN METİN: "İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN"

Derepazarı Belediye Başkanı Selim METİN, kurulan sistem için şu ifadelere yer verdi Öncelikle ilçe halkımıza ve sahil alanımızı kullanan misafirlerimize hayırlı uğurlu olsun. Günümüzün en popüler haberleşme alanı internet artık ilçemizin sahil alanında faaliyet göstermeye başlamış hem halkımız hem de ilçemize gelen misafirlerimiz ücretsiz şekilde faydalanacaklardır. Ücretsiz internet hizmetimize kullanıcılar rahatlıkla erişim sağlayıp her hangi bir sınırlama olmadan kolayca internet erişimini gerçekleştirebilecekler. Sadece Park-ı Derya sahil alanımızda kullanımı uygun olan internet hizmetimiz tüm ilçe halkına ve misafirlerimize tekrardan hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Belediyemiz tarafınca, İlçemiz Park-ı Derya Sahil alanında ücretsiz internet (wifi) kullanımına ilişkin, sisteme kayıt olma işlemleri için ekteki görselleri inceleyebilirsiniz.