DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Orman ve Su İşleri Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğü 22.Bölge Müdürü ve beraberindeki yetkililerle Belediye Başkanımız Sayın SAMANGÜL'ü makamında ziyaret etti.
DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET
Orman ve Su İşleri Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğü 22.Bölge Müdürü Sayın Oğuz KASAP, Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Dr.Emre AKÇALI, Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Kağan ŞAN, Proje ve İnşaat Şube Müdürü Sayın Deniz KENANOĞLU, 224.Şube Müdür V. Sayın Sinan YILDIZ, İnşaat Mühendisi Sayın Kayhan Kadir SAKA ve İstatistik Şefi Sayın Gökçe EMİRZEOĞLU, Belediye Başkanımız Sayın Yakup SAMANGÜL’ü makamında ziyaret etti.Ziyarette, ilçemizde yapılabilecek yatırımların istişare edilmesinin ardından talep edilen konularla ilgili sahada çeşitli incelemeler yapılmıştır.