İLÇEMİZDE ATATÜRK’ÜN 79. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ ANMA PROGRAMI

Devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. Yıldönümü Anma Programı, ilçemiz Kaymakamlık Binası önünde gerçekleştirildi.
İLÇEMİZDE ATATÜRK’ÜN  79. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ ANMA PROGRAMI
10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Programı, Kaymakamız Sayın Selçuk KÖKSAL ve Belediye Başkanımız  Sayın Yakup SAMANGÜL’ün; Derepazarı Kaymakamlık Binası önündeki  Atatürk Anıtına  Saat:09:00’da  çelenk sunmasıyla başladı.Saatler 09:05’te anıt alanında siren sesi eşliğinde  2 dakikalık saygı duruşu yapılırken bütün bayraklar yarıya indirildi.Saygı duruşuna müteakiben törene katılanlarca İstiklal Marşı okundu.Programa; Kaymakamımız Sayın Selçuk KÖKSAL, Belediye Başkanımız Sayın Yakup SAMANGÜL,İlçe Jandarma Komutanı Sayın Caner ÇAPKAN, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ahmet AKKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer KESKİN, Akparti İlçe Başkanı Mustafa SİVRİ, bütün daire amirleri, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşu mensupları, sivil toplum kuruluşları mensupları, öğretmenler, öğrenciler ve hemşehrilerimiz katıldı.Anma töreni; saat 09:30’da Ali Rıza Yılmaz Ortaokulu salonunda devam eden programda,  öğrenci koroları dinlendi.”Atatürk Çocukları Ata’yı  Anlatıyor” konulu  ‘Şiir ve Resim’ yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediye takdim edildi.Programda görev alan tüm öğretmenlerin protokol tarafınca tebrik edilmesi ve toplu fotoğraf çekilinmesiyle programa son verildi.