İLÇEMİZDE BİLİM FUARI VE BAHAR ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Derepazarı Ali Rıza Yılmaz Ortaokulu Müdürlüğü tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Fıçıcılar İlkokulu Müdürlüğü tarafından Bahar Şenliği programları düzenlendi.
İLÇEMİZDE BİLİM FUARI VE BAHAR ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Derepazarı Ali Rıza Yılmaz Ortaokulu Müdürlüğü tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve akabinde Fıçıcılar İlkokulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bahar Şenliği programlarına; İlçemiz Kaymakamı Sayın Selçuk KÖKSAL, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Sedat SİVRİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ömer KESKİN, Belediye Meclis Üyelerimiz Sayın Hakkı ERDOĞAN, Sayın Hasan ŞAHİN ve Sayın Davut BAYAZIT, Belediye Şirket Müdürümüz Sayın İsmail DENİZERİ, İl Genel Meclis Üyesi Sayın Hasan BÜYÜK, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Hasan VAN, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Sedat SİVRİ, öğrencileri tebrik ederek  “Başarılı projelerinizi görmek bizleri çok mutlu etmektedir.Sizler  geleceğimizin teminatı olarak, daha da başarılı çalışmalara imza atacağınıza olan inancımız tamdır.Başarılarınızın devamını diler, sizleri yürekten tebrik ederim” dedi.