Rize İşkur Kariyer Günleri

Rize İşkur Kariyer Günleri
Rize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 7.sini düzenlenen “Rize Kariyer Günü Programı” bugün İlçemiz Adem Özdemir Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.Programa Derepazarı Kaymakamı Sayın Selçuk KÖKSAL, Derepazarı Belediye Başkanı Sayın Yakup SAMANGÜL, Rize İşkur İl Müdürü Sayın Hasan KİRAZ, Rize Ticaret Borsası Başkanı Sayın Mehmet EROĞAN,  Derepazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ömer KESKİN,  Akparti Derepazarı  İlçe Başkanı Mustafa SİVRİ, protokol üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.Saat 10:00’da başlayan programda; Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve protokol konuşmalarının ardından; Aslıhan KARS ve Emine DEMİREL tarafından katılımcılara “Kariyer Planlaması Sunumu” yapıldı.