RİZE VALİSİ’NDEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

RİZE VALİSİ’NDEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

Rize Valisi Sayın Kemal ÇEBER, bugün Belediye Başkanımız Sayın Selim METİN’i makamında ziyaret etti. Rize Valisi Sayın Kemal ÇEBER’in beraberinde; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Hüseyin KARAMAN, Vali Yardımcısı Sayın Ahmet DALKIRAN ve İl Jandarma Komutan Albay Hakan DEDEBAĞI eşlik etti.

Belediyemiz projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi alan Sayın Valimiz ve değerli protokol üyeleri; Belediye Başkanımız Sayın Selim METİN ve Belediye Meclis Üyelerimize çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu. Belediye Başkanımız Sayın METİN ve Belediye Meclis Üyelerimiz; Sayın Valimiz ve beraberindeki değerli protokol üyelerine bu ziyaret için teşekkürlerini arz etti.