ÜCRETSİZ ULAŞIM

DUYURU DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 2019-2020 Eğitim öğretim yıllı süresince Derepazarı – Rize / Rize – Derepazarı arasında orta öğretim, Lise ve Üniversite Öğrencilerimize Derepazarı Belediyesi Halk otobüslerinde ücretsiz olarak ulaşım imkânı sağlanacaktır. Belediye Başkanlığımızın sağlamış olduğu bu imkândan faydalanmak isteyen Derepazarı’nda ikamet eden veya Öğretim Gören öğrencilerimizin Belediye Başkanlığımız sekretaryasına öğrenci belgeleri, İkametgâh Belgesi ve nüfus cüzdanı suretiyle müracaat etmeleri önemle duyurulur.
ÜCRETSİZ ULAŞIM
DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN